Medarbejder til økonomifunktion

Har du flair for tal, kvalitet og kundeservice - og har du lyst til at arbejde i en virksomhed hvor opgaverne er meget afvekslende - så har vi jobbet til dig.

 

Dit job

Med reference til økonomichefen, har du det daglige ansvar for debitorer og for at tjekke indkomne betalinger, klare bogføring af betalinger samt oprette kunder i vores ERP-system. Jobbet indebærer også ansvar for kreditorer, som bl.a. er oprettelse i ERP, kontering samt betaling af fakturaer.

Udover at være vores bogholder, er du også gruppens ansigt udadtil, da du er den første vores kunder møder i receptionen samt på telefonen. Det er vigtigt at vores kunder, gæster og andre der kommer i huset, bliver modtaget på en imødekommende og professionel vis.

 

Vi forventer

At du har relevant uddannelse, god IT-forståelse samt godt humør. Derudover er det vigtigt at du har fokus på kvalitet og har en naturlig, struktureret tilgang til dine opgaver. Du er ansvarsbevidst og tager gerne imod nye udfordringer.

 

Vi tilbyder

Et job i en virksomhed hvor serviceniveauet er højt, hvor der er højt til loftet og hvor travlhed og godt humør præger hverdagen. Du bliver en del af et stærkt team på havnen i Skive, og vil få et spændende job i en koncern i vækst.

Som udgangspunkt er stillingen på 32 timer, men dette kan drøftes og tilpasses for den rette kandidat.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte CFO Klaus Pedersen, tlf.: 9614 5008. eller mail: kp@moland.dk

 

Søg jobbet via Jobindex, senest den 15. november 2021.

Samtaler holdes løbende, og stillingen bliver lukket når den rette kandidat er fundet.

Søg jobbet online hos Jobindex via dette link

Søg jobbet

Download jobopslag som PDF her:

Medarbejder til økonomifunktion

Om os

Moland Group A/S består i dag af virksomhederne Moland A/S, som er gulve. Forzes A/S, som sælger facader, gips/stål, cementspånplader og lofter. Wimex A/S som er udendørs produkter, primært terrasse og hegn. Derudover er det svenske selskab Moland Byggvaror AB også en del af Moland Group A/S.

Vi sælger vores produkter til et bredt udsnit af de Skandinaviske byggematerialeforhandlere. Hos os er troværdighed, engagement og godt humør en grundsten.