Dansk brand vil være akustikkens mestre

Forzes, der er en del af Moland Gruppen, lancerer eksklusive akustikpaneler. Det er den høje kvalitet og de høje brandsikringsegenskaber, der gennemsyrer Forzes’ nyeste produkt Acoustics, og som gør dem unikke på markedet.

Danske Forzes har dygtiggjort sig i teknisk rådgivning og salg af en række af verdens førende performance brands indenfor byggematerialer og -systemer. Lanceringen af Forzes Acoustics er ingen undtagelse: Det er smukke og eksklusive paneler, der kombinerer den optimale lyd med et bedre og mere brandsikkert indendørs miljø.

- Det er paneler, der ikke bare sikrer lækker lyd. Der er som altid kælet for design og finish, og som noget helt unikt er ikke kun akustikpladen men hele panelet brandgodkendt til K1 10 D-s1,d0, fortæller Lars Christensen, Markedschef hos Forzes.

Brandgodkendelse på allerhøjeste niveau

Panelerne ser ved første øjekast ud som andre akustikpaneler. Men Forzes Acoustics er specialfremstillet af stærkt brandbestandige materialer, der fra naturens side ikke medvirker til brandspredning. Forzes Acoustics består af en akustikplade, krydsfinérlister på bagsiden og trælister på forsiden, der giver panelet en eksklusiv finish.

Hos Forzes har man med udvikling af Forzes Acoustics været særligt opmærksomme på udfordringerne i store indendørsarealer som kontorlandskaber:

- Normalt bruges akustikplader udelukkende som lyddæmpere eller -regulerende i storrum, men lofter og vægge beklædt med vores nye paneler yder også en form for brandbeskyttelse i tilfælde af brand, udtaler Lars Christensen, Markedschef hos Forzes.

Han påpeger dog, at akustikpanelet også er oplagt i det private hjem på grund af den nemme montage og flotte finish.

- Produkter med en høj brandklasse giver brandfolk mere tid til at evakuere, hæmmer udviklingen af giftig røg og sparer potentielt mange tusinde kroner på genopbygning. Derfor kan det godt betale sig at gå efter en god brandklasse, som den vi har opnået, fortsætter Lars Christensen.

Forzes Acoustics er testet ved DBI og brandgodkendt til K1 10 D-s1,d0. Den absolut bedste af sin slags.

Spar tid på både montage og vedligehold

Som noget helt unikt er Forzes Acoustics udviklet så trælisterne placeres asymetrisk på akustikpladen, og derved skjuler de både montage og samlinger. Det giver Forzes Acoustics et eksklusivt udtryk og en smuk finish.

Forzes Acoustics er let at montere på både loft og vægge. - De udvikles i et materiale, så montører kan undlade opsætning af bagvedliggende gipsplader. Således sparer montører tiden og slutbruger sparer pengene på potentielt mange gipsplader. Det har været essentielt for os.

Lars Christensen fortsætter: - Rengøring og vedligehold af akustikpanelerne må heller ikke være en hindring. Trælisterne er beklædt med en næsten usynlig 3D-folie, som gør dem lette at tørre af med en fugtig klud eller rengøre med en støvsuger med et blødt mundstykke.

Hos Forzes satser man stort på denne lancering, og Lars Christensen understreger, at de naturligvis tror på successen:

- Vi kan se, at akustikplader og -paneler er efterspurgte produkter, og vi forventer, at markedet tager godt i mod vores Acoustics-paneler, særligt på grund af den tidsbesparende faktor, men absolut også fordi, de er smukke og brandsikre ikke mindst, afslutter Lars Christensen.

Forzes er i forvejen kendt for deres high end performace brands inden for blandt andet fibercementfacader, træbeton og cementspånplader.

Forzes Acoustics lanceres officielt onsdag den 8. september og kan bestilles hos forhandlere landet over med dag til dag-levering. Skulle man have behov for rådgivning står Forzes’ tekniske afdeling til disposition alle hverdage.

Forzes Acoustics, The Stripes

Lys Eg på sort akustikplade

Forzes Acoustics, The Stripes

Røget Eg på sort akustikplade

Vi sidder klar til at hjælpe dig, både på telefon og mail

+45 8877 4350

info@forzes.dk